Avcilar Suit

Avcılar Suit, mükemmeliyeti hedef alan hizmet anlayışıyla siz misafirlerine kusursuz bir konaklama deneyimi yaşatma iddiasındadır. Konaklamalarınızda kendinizi evinizdeki kadar rahat hisseder, en lüks otel konforunu doyasıya yaşarsınız. Hızla akan zamanı durduran bir dünyada rahatlamanın ve gevşemenin derinliğini Avcılar Suit ile yaşarsınız. Avcılar Suit dünyası, hayatın mükemmelleştirilmiş bir örneğidir. Avcılar Suit çok yönlü ve çok alternatifli hizmetler bütününü siz konukları için şekillendirir ve sınırların ötesinde bir mutluluk sunar. Hit Suites Avcılar Otel’de şehrin enerjik manzarası ile tüm romantizimi hissedersiniz.

Güleryüzlü Personel
Şahsınız veya misafirlerinizi güleryüzlü ve deneyimli çalışanlarımıza emanet edebilirsiniz. Sizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Ücretsiz İnternet
Bütün odalarımızda yüksek hızda internet ücretsiz ve standart olarak sunulmaktadır. Dünya ile bağlantınız hiç kesilmeyecek.

Ücretsiz İkramlar
Ne kadar kaldığınızın önemi olmadan odalarımızda bulunan çay, kahve, sulardan ücretsiz yararlanabilirsiniz

Klimalı Odalar
Doğal serinlik sunan klimalar, rahat odanızda ferah ferah oturun diye her odada standart olarak mevcuttur.

En Ucuz Fiyatlar
Rakipsiz fiyatlarımız her zaman bütçe dostudur. Fiyat teklifi almak için 24 saat arayabilir veya mesaj yazabilirsiniz

Lcd Tv
Arkasında usb girişli 32 inch led tv ile Hit Suites Otel'de her şey sizin için düşünüldü.

Temiz Havlu & Çarşaf
Odalarımızda bulunan havlu ve çarşaflar hijyen kuralları atlanmadan her misafirden önce değiştirilir.

Sıcak Su
Otelimizde ev konforu ve rahatlığı sağlamak amacıyla 24 saat kesintisiz sıcak su vardır.

Metrobüs Durağı
Avcılar Suit Metrobüs durağına sadece 200 m mesafededir. Ayrıca Otel önünde bulunan minibüslerle ulaşım sağlanabilir.

Kesintisiz Hizmet
7/24 açığız ve konusunda uzman ekibimiz size konaklamanız veya odalarımızla ilgili anında destek vermek için hazır bekliyor.

Konforlu Yataklar
Yorucu bir günün ardından kesintisiz bir uyku için ortopedik yataklarımız sizi beklemektedir.

Buklet Ürünleri
Banyolarımızda şampuan, saç kremi, duş jeli, saç kurutma makinesi ve tek kullanımlık terlik mevcuttur.

Konforlu & Temiz Odalar
Yaşam standartları göz önüne alınarak dekore edilmiş temiz ve hijyenik odalarımızda evinizde hissedersiniz.

Güvenlik Kameraları
Halka açık tüm alanlarda ve katlarda bulunan kamera sistemleriyle 7/24 güvenlik hizmeti sunuyoruz.

Güvenlik Kasası
Resepsiyonda güvenlik kasası ve emanet odası bulunur. Bagaj ve değerli eşyalarınız emanet edebilirsiniz.

Duman Dedektörü
Her odada yangın yönetmeliğine uygun olarak tavanlara yerleştirilmiş optik duman dedektörü bulunur.

Avcılar Suit, beş yıldızlı lüks konaklama kalitesinde konfor sunar. Geniş oda seçenekleri, standart odalardan özel dekoruyla sunduğu mükemmel lüks dairelere kadar uzanan alternatifleri ile etkileyici bir hayal dünyasını önünüze serer. Tüm oda ve lüks daireleriyle konforun ayrıcalığını sunan Avcılar Suit, en kaliteli malzemeler ve mükemmelliği hedef alan hizmet anlayışıyla lüksü standartlaştırır.

dünyasında yaşam, beş yıldızlı hizmet ve lüksün üzerine yapılan estetik bir sanat eseri gibidir. Avcılar Suit konukları seçim yapabilmenin özgürlüğünü ve keyfini doyasıya yaşar…

Modern şehrin kalbinde konumlanmış iş dünyasının merkezinde yer alan, büyük alışveriş merkezlerine sadece birkaç dakika mesafede bulunan Avcılar Suit, konforlu 20 odası ile iş veya turistik amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir seçimdir. Misafirlerimizin yaşam standartları ve beklentileri göz önüne alınarak, dekore edilmiş odalarımızda, ferahlık, konfor ve güvenlik ön planda tutulmuştur. Temiz ve hijyenik odalarımız, ortopedik yatak, antialerjik yorgan, modern ve işlevsel banyosu ile, evinizden uzakta, kendinizi evinizde hissetmeniz için tasarlanmıştır. 5 Yıldızlı modern bir otelin konforunu ve lüksünü arayanlar sizi ve sevdiklerinizi huzura davet ediyoruz. Panoramasındaki muhteşem doğasının eşliğinde rahatlığınız düşünülerek yüksek kalite standardı, muhteşem mimarisi ve ince bir zevk ve konforla döşenmiş, günlük olarak temizlenen ve hijyenik kuralların daima ön planda tutulduğu odalarında siz değerli misafirlerimize evinizde hissettirecek ve alışkanlık yaratacak bir tatil vaat ediyoruz. Hayatın tadını çıkarmanız, günlük sorunlarınızdan uzaklaşmanız, dinlenmeniz, yoğun iş temposuna huzur dolu bir mola vermeniz ve sevdiklerinizle mutlu bir tatil yapmanız için sizi lüksün ve sadeliğin buluştuğu otelimize bekliyoruz… Konuklarımızın tüm ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak güvenli ve rahat bir konaklama yapmalarını sağlamaktayız. Ekibimizi günün değişen şartlarına göre sürekli geliştirerek ve yenileyerek müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya devam etmek için gerekli çalışmaları gerçekleştirmekteyiz. Üst yönetimi ve ekibi ile Avcılar Suit, yenilikçi, takım ruhu ile hareket eden profesyonel hizmet kalitesini konuklarına sunmaktadır. Amacımız, unutulmaz bir konaklama yaşatmak…